Suunnistusliiton tapahtumaryhmältä on saatu lupa toteuttaa paljon kysytyt erilliset H18E- ja D18E-sarjat, mutta siten, että he lähtevät satunnaisesti 20-sarjalaisten seassa. Alunperinhän oli tarkoitus, että kilpailijat juoksevat vain yhdessä sarjassa katsastusten tasapuolisuuden vuoksi. Tällöin kuitenkin mm. 18-sarjalaisten rankingpisteet vääristyvät. Nyt sarjat ovat käytännössä samat (sama lähtöaikaryhmä ja sama rata), mutta tuloslistat laaditaan erikseen. Kisavalintoja ajatellen valmentajat tekevät sitten yhden yhteisen tulosluettelonsa omaan käyttön.

Huom! Jo 20-sarjoihin ilmoittautuneiden 18-vuotiaiden on itse käytävä siirtämässä itsensä 18-sarjoihin IRMA:ssa. Levittäkää sanaa seuroissanne ja ystävienne kesken.

Pahoittelut ylimääräisestä vaivasta ja tervetuloa katsastamaan keväiseen Sauvoon!

Siirry IRMA-palveluun