Lähtöajat on nyt arvottu. Mahdolliset huomiot ja emit-kortin muutokset tästä eteenpäin siis sähköpostitse silja@paimionrasti.fi osoitteeseen!

Pääsarjoihin harkintapaikkoja SSL käytti seuraavasti: Miesten pääsarjassa 10 ja naisten pääsarjassa 8 harkintapaikkaa suoraan maailmanrankipisteiden perusteella. Naisten sarjaan lisäksi Anni Haanpää (D20 loppuranki 3:s) ja Johanna Hulkkonen (terveysongelmat 2017-18).

AL-sarjojen lähtöaikojen valinta käynnissä

Kuten aiemmin viestimme, AL-sarjoissa lähtöaikoja voi nyt valita erillisellä ohjelmalla perjantaihin klo 16 asti. Tämän jälkeen suljemme järjestelmän ja niille jotka eivät ole aikaa valinneet, järjestelmä arpoo satunnaisen lähtöajan. AL-sarjojen lähtölistat päivittyvät nettiin pian tämän jälkeen.

Järjestelmään kirjaudut lisenssi- ja emit-numerollasi. Tämän jälkeen näet vapaat lähtöajat, joista voit valita mieluisesi.

Siirry AL-sarjojen lähtöaikojen valintaan