Kisat ovat takana ja voittajat selvillä. Tässä vielä pari vinkkia palata suunnistuksen täyteisen kevätpäivän tunnelmiin.

Väliaika-analyysit

M21E analyysi

Vaikka kisat ovat ohi, spekulaatiot eivät lopu ikinä. Väliajoista piirrät havainnolistavat kuvaajat tai tulkkaat vain numeroita. Sekä viestin että henkilökohtaisen kisan väliajat löydät tulossivun kautta.

Reittihärveli

Oppia sekä omista että toisten reiteistä saat tietenkin analysoimalla reitinvalinnat perinteisestä Reittihärvelistä tai 3DRerunista.

Mahtavat valokuvat

Toni Saari Toni Saari FinnSpring 2019 suunnistuksissa, Kuva: Seppo Väli-Klemelä

Paikalla oli jälleen kasa kovan luokan valokuvaajia. Mm. Sepin kuvista löydät monet huipputekijät autenttisesta ympäristöstä ja Viestiliigan valokuvausvastaavan, Marjo Lallin, parhaat otokset Instagramista.

IS-TV:n “kokoillan elokuva”

Ja jos passiivisempi paluu kisatunnelmiin kiinnostaa, viritä älyteeveesi YouTubeen FinnSpring2019 viesti, avaa virvoke ja rentoudu kotisohvallasi.

Tervetuloa jälleen ensi vuonna!

Ensi vuonna Paimiossa kisailtaneen Viking-Rasteilla. Kuten ehkä huomasit tämän vuoden ja viime vuoden kisoista, Paimion Rastin laivayhtiö on vaihtunut ja lienee aika vaihtaa myös perinteisen kevätkisan nimeä. FinnSpring 2020 kisaillaan ensi vuonna naapuriseura Angelniemen Ankkurin isännöimänä. Aikaista kevättä ja avokallionautintoa tarjolla varmasti molemmissa. Tervetuloa!